Guest Houses

Resto Henri is gelegen in een van de meest dynamische wijken van het centrum van Brussel. Omdat we zelf geen kamers hebben, raden we u hier onze lokale gastenkamers en Bed & Breakfasts aan, die zich op een steenworp van onze deur bevinden.

Leon°16

Onze intieme suites zijn gebouwd rondom een patio, een groene oase in onze onstuimige hoofdstad. Ze zijn de verfrissende creatie van een eigenzinnige intuïtieve zoektocht naar de essentie van design, comfort en authenticiteit. De binnentuin met haar groene uitlopers en het overvloedig zonlicht zorgen voor een gordijn van poëtische schakeringen.

Meer info

Leon°16
Teddy Picker

Teddy Picker

Een boutique hotel gelegen in de dansaert wijk stijlvol en nonchalant, in een brutalistisch gebouw verwoven met groen. Gelegen in de straat van Resto Henri.

Meer info

Druum

DRUUM is een eigentijdse bed & breakfast gevestigd in een prachtig 19e eeuws herenhuis in een van de spannendste wijken van het centrum van Brussel. Elk van de vijf ruime kamers is ontworpen door een andere kunstenaar of kunstcollectief, waardoor een unieke en gedurfde interactie tussen wonen en kunst ontstaat die gasten zeker zal verrassen en verrukken. Word fris en geïnspireerd wakker in een kunstwerk!

Meer info

Druum

openingsuren

Ma - Vri

12:00 - 14:00
18:00 - 22:00

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten